Žoze Murinjo je fudbalski car: A čekajte samo da vidite kako izgleda njegova kćerka – PRAVA LJEPOTICA! (FOTO) - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Saturday, December 16, 2017

Žoze Murinjo je fudbalski car: A čekajte samo da vidite kako izgleda njegova kćerka – PRAVA LJEPOTICA! (FOTO)

Svi ljubitelji fudbalara, ali i svi oni koji iole prate sport, odlično znaju ime Žoze Murinja, zbog njegovih istaknutih trenerskih uspjeha. A sve primjećenija je i njegova nasljednica Matilde, koja kako vrijeme prolazi, postaje sve atraktivnija i zanosnija. 


Murinjo koji je predvodio najznačajnije svjetske fudbalske timove, od Čelsija, Intera, Rela Madrida do Mančester junajteda čiji je trenutno trener, kćerku Matidle dobio je u braku sa suprugom koja nosi isto ime kao nasljednica, Matilde Murinjo.
Žoze je uspjeo da izgradi i da sačuva uspješnu trenersku karijeru, ali i da sačuva brak koji traje od 1989. godine. Matilde (juniorka) je u žižu svjetske javnosti došla prije nekoliko godina kada se potrudila da kancelarija njenog oca u Mančester Junajtedu bude opremljena važnim porodičnim detaljima.

Nije trebalo mnogo vremena da postane očigledno da je Murinjova kćerka, jedna prelijepa brineta, sjajnog stila. Iako ima 21 godinu, već sada je u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.
Ali joj udvarača sigurno ne nedostaje, tati Žoze Murinju vjerovatno nije lako da odbrani lijepu Matilde od obožavalaca.