VIDEO Pjevačica nije fotošopirala celulit na guzi: "Želim da ga svi vide" - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Saturday, December 23, 2017

VIDEO Pjevačica nije fotošopirala celulit na guzi: "Želim da ga svi vide"


JEDNA od najseksi brazilskih pjevačica Anitta izazvala je masovne komentare na društvenim mrežama nakon što je objavila videospot za svoju novu pjesmu. Naime, Anitta je izričito tražila da se njeno tijelo u spotu "Vai Malandra" ne retušira, zbog čega je u pet dana pregledan više od 42 milijuna puta.

Najviše se priča o uvodnoj sceni, u kojoj kamera snima Anittinu guzu u vrućim hlačicama, dok se jasno vidi celulit po njenoj stražnjici i nogama. Brazilke su pohvalile 24-godišnju pjevačicu na hrabrosti da pokaže glasovitu brazilsku stražnjicu onakvom kakva ona zaista jest.

Pjevačica koja je udana za dvije godine starije poduzetnika Thiaga Margalhaesa, otkrila je zašto je odlučila da neće urediti svoj izgled u spotu."Kad sam vidjela svoj celulit zapitala sam se zašto mi je uopće bitan, zašto ga skrivam. Neću gubiti vrijeme na pretvaranje da ga nema. Volim biti iskrena prema svojoj publici i želim da se žene osjećaju samopouzdanije", rekla je kolumnistu Leu Diasu."Želim da ljudi shvate da smo i mi stvarni ljudi. Ja sam žena poput vas i ne želim fotošopirati svoj celulit. Tražila sam da mi ne retuširaju dupe", dodala je pjevačica koja u spotu pleše u nizu minijaturnih bikinija, od kojih je jedan napravljen od samoljepljive trake.