Uradi Ovaj Test I Shvati Svoj Instinkt Za Preživljavanje – Ako Pogriješiš, Umrijećeš - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Sunday, December 17, 2017

Uradi Ovaj Test I Shvati Svoj Instinkt Za Preživljavanje – Ako Pogriješiš, Umrijećeš


Kad čovjek dođe u opasnost, njegova čula počinju puno bolje raditi i sve se pojačava. Ali mozak mora ostati smiren tako da kada dođete do situacije u kojoj morate odabrati, taj izbor može biti razlika između života i smrti. Pa pažljivo odaberite! Ovaj test ovdje će vam dati nekoliko mogućnosti i morate odabrati kako bi preživjeli:

Ušli ste u pećinu i izgubili ste se. Previše si se usudio i ne možeš pronaći izlaz. Špilja je, međutim, ispunjena opasnostima.

Kad ste pronašli način, blokirani su od gromada. Ali primjećujete 5 odvojenih tunela koji vode van, ali postoji uslov – svaki tunel ima svoje opasnosti.

Tunel 1 ima vampirske šišmiše. Čak i ako je samo jedan, možete dobiti neku smrtonosnu bolest, ako ne i nešto drugo. Hoćete li ga uzeti?


Tunel broj 2 ispunjen je kamenjem zbog ogromnog klizišta. Hoćete li ga odabrati? Tvoj izbor.


Tunel broj tri ima lavu unutar njega. U nekom slučaju možete biti ubijeni. Hoćete li ga uzeti?


Tunel 4 sadrži toksične plinove koji ubijaju životinje čim ga udahnu. Bi li to bio izbor?


Tunel broj pet ima radioaktivne biljke u njoj koje bi vas ubijale s njihovim zračenjem. Bi li radioaktivna biljka bila vaš izbor?Učinite vaš izbor, a kada to učinite, provjerite odgovor u nastavku.

Ako želite preživjeti ovu avanturu, trebali ste odabrati tunel broj četiri jer toksični plinovi mogu naštetiti životinjama, a ne ubiti ljude. Bilo koji drugi izbor bi vas ubio u jednom slučaju. Nadam se da si napravio dobar izbor!