Uđite na tajnu se*s žurku bogatih i moćnih: Ovde se plaća 1.700 eura za noć, pod maskama se dešavaju najveće perverzije (FOTO) - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Friday, December 29, 2017

Uđite na tajnu se*s žurku bogatih i moćnih: Ovde se plaća 1.700 eura za noć, pod maskama se dešavaju najveće perverzije (FOTO)

Jedan od najluskuznijih i nasjkupljih se*s klubova u svijetu, otvorio je svoje odaje kako bi se planeta uvjerila u ono što ovaj mistični prostor u Los Anđelesu nudi znatiželjnima i bogatima.


Međutim, ukoliko želite da prisustvujete ovakvom provodu, neophodno je da platite 1.700 eura za noć.


Takođe, do Snctm se*s kluba ćete morati da obezbjedite prevoz, avionom do Los Anđelesa, a tamo vam je domaćin obezbjedio i poseban, gala tretman ako platite oko 70.000 eura – pristup u sve sobe i privilegije u orgijama.


KAKO SVE TO IZGLEDA?

Muškarci plaćaju pomenutih 1.700 eura ako dođu sami, a 1.500 ukoliko sa sobom dovedu i žensku osobu.


Damama je ulaz besplatan, ali moraju unaprijed da bude provjerene (pregledane).


Reporter Njujork Posta Heder Hojsvirt je imala priliku da uđe u ovaj privilegovani krug ljudi koji se okupljaju radi uživanja u se*su, razmjeni partnerima, ali i probanja razboraznih fantazija i orgija pod maskama.

Bila je jedna od 99 gostiju koji su mogli da gledaju uživo “trojku”, ali i čuveni šou “se*s paljenja”.

NJENA ISPOVIJEST


- Oko nas su uglavnom mnogo mladih, lijepih žena… modela. Mladih stručnjaka, glumica koje se šepure u zanosnom donjem vešu. Naravno, na oduševljenje starijih muškaraca u smokinzima.

- Jedna 20-godišnja plavuša puzi po tepihu sa samo crvenom čipkom i maskom na licu. Maskom svinje.

Rečenice koje je Heder dijelila sa čitaocima, postale su sve uzbudljivije.

- One druge, takođe mlade djevojke nose metalne grudnjake i crne bedževe na kojima piše “pojedi me” ili “dodirni me”.

- Tu je i jedan čovek koji se zove ”Bunnyman”, sa maskom i zečijim ušima koji djevojke uči pozama i demonstrira “japansko ropstvo djevojaka”.

“Ova priča se ne održava često. Prilično je ekskluzivna, što znači da recimo u elitnom klubu članstvo imaju samo 11 muškaraca i jedna žena. Tu su od muzičara, osvajača Gremi nagrada do visoko-uspješnih biznismena“, riječi su Dejmona Lounera, mozga ovih dešavanja, koji je sa projektom skupih se*s večeri došao na ideju 2013. godine.


Žurke, orgije, kako god hoćete se održavaju jednom mjesečno. Uglavnom u Los Anđelesu, dok klub ponekad zna da organizuje veče i u Njujorku.

Klub najperverznijih fantazija, možemo i tako da ga nazovemo.