U Novoj godini Seka i Veljko očekuju prinovu - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Tuesday, December 26, 2017

U Novoj godini Seka i Veljko očekuju prinovu


Prema prognozama numerološke karte, popularni bračni par Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić u Novoj godini postat će bogatiji za još jednog člana porodice.

Kako predviđa VIP numerolog Stefan Dragojlović, Seka će ostati trudna poslije februara, prenosi Alo.rs.

Takođe, on ističe da se, na žalost svih njenih obožavatelja, neće više toliko eksponirati u javnosti.

- Predstojeća godina je za Seku sudbinska godina i ima velike šanse da ostane u drugom stanju. Posvetit će se porodici i neće više biti zvijezda kao ranije. Prošli su joj udarni aspekti. Snimat će albume, nastupat će, ali u znatno manjoj mjeri nego prije. Okrenut će se humanitarnom radu, djeci i prijateljima. Pošto se namučila i naradila u najranijoj mladosti, sada će uživati i raditi po potrebi. Opasnost joj prijeti u oblasti zdravlja, pa bi trebalo da obrati pažnju na stomak i reproduktivne organe, jer postoji mogućnost hirurške intervencije za tri godine - kaže Dragojlović.

Uprkos umiješanosti mnogih ljubomornih kolega i kolegica u njen brak, ona i Veljko će opstati jer su sudbinski povezani, tvrdi numerolog.

- Seka je do 2015. imala teške aspekte u privatnom segmentu. Mnogo razočaranja u bliske ljude koji su joj ulazili u kuću i koje je smatrala bliskim prijateljima. Dosta su joj bacali crnu magiju. Najviše su udarali na polje braka, da se razvede i da ostane sama. Čak su smišljali kako da Veljku da nabace druge djevojke i da ga odvoje od nje. Mnogo ljubomore, pakosti, ogovoranja, spletki. No, nisu uspjeli. Nisu računali da su Veljko i Seka sudbinski povezani, a to se ne prekida tek tako - objašnjava numerolog i dodaje da njeni neprijatelji i dalje pokušavaju da joj unište brak.

- Kolegice i neke bivše prijateljice šalju joj negativnu energiju i pokušavaju da joj uzdrmaju bračni život, ali ne znaju da Seka ima neku vrstu zaštite, koja je čuva i čak vraća trostruko jače svima koji pokušaju da joj naškode. Ona, iako izgleda kao mnogo jaka i stabilna na sceni, privatno je hipersenzibilna i osjeća svaki vid energije i emocije drugih ljudi. To je sve mnogo dotiče i utiče na nju da se povuče u sebe, osami i tako zaštiti od drugih. Ima jaku intuiciju i mora da nauči da je sluša kako se kasnije ne bi kajala što trči pred rudu, jer je naivna, humana, dobronamjerna i iskrena i hoće svakome da pomogne, ne razmišljajući da to može skupo da je košta - završava Dragojlović