Tri sigurna znaka da imate odličan seks - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Saturday, December 23, 2017

Tri sigurna znaka da imate odličan seks


Seks je vrlo važan dio svake veze, no ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja. Tri sigurna znaka da imate odličan seks su:

Tokom seksa ne marite za izgled

Vođenje ljubavi strastveni je trenutak tokom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osjećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte kako imate savršen seks.

Partneru možete reći tačno što želite
Seks je vrlo individualan, a svako od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantira komunikacija između partnera. Ako se ne libite usmjeriti ga na “pravi put” ili mu pak tokom seksa savjetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks.

Nakon seksa osjećaš se opušteno i sretno
Dokazano je kako seksualni odnos utječe na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. No to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmijeh s lica, osjećate kako vam tijelo bridi i drhti te se ne možete oduprijeti umoru, znajte kako imate savršen seks.