Severina: Imam tužbi kao da se bavim organiziranim kriminalom - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Monday, December 25, 2017

Severina: Imam tužbi kao da se bavim organiziranim kriminalom


Godinu na izmaku, pjevačica Severina Kojić pamtit će po velikim hitovima, ali i po boravku u sudnicama, strahu i borbi za sina Aleksandra.

Županijski sud u Zagrebu poništio je odluku Općinskog suda po kojoj čak 200 dana godišnje ne može da viđa sina, kojeg je dobila u vezi sa “kraljem bakra” Milanom Popovićem. On ju je u međuvremenu podigao još nekoliko tužbi protiv bivše vjerenice kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj.

Njihova borba za starateljstvo punila je novinske stranice širom regiona.

- Očekujem svašta. Tužena sam za sve i svašta, više ni sama ne znam koliko je Aleksandrov otac podigao tužbi protiv mene i mojih bližnjih. U jednom sporu traži da dijete živi s njim, u drugom da dijete živi pola vremena sa mnom, pola s njim, u trećem sam tužena za klevetu, u četvrtom je tužio mog advokata i mene zbog navoda koji su napisani u žalbi na tu nesretnu privremenu mjeru. Tužio je mog supruga, mog menadžera. Tužio je jer traži da može samostalno podizati tužbe u ime Aleksandra, bez moje suglasnosti. U Srbiji je tužio da mi se potpuno oduzme starateljstvo… i da ne nabrajam dalje. Može se očekivati da će tužiti i za ovaj intervju i, uglavnom, imam tužbi kao da se bavim organiziranim kriminalom. A, ja samo pjevam i imam najdivnijeg sina na svijetu - rekla je fatalna Splićanka.