Šest najboljih mjesta za seks na brzinu - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Friday, December 22, 2017

Šest najboljih mjesta za seks na brzinu


Seks na brzaka je kao pica – brz, dobar, svi ga vole, i svako bi trebalo barem jednom da ga proba. To je savršen način da ponovo rasplamsate staru strast u dugoj vezi, kao i da se zabavite.

Ali, takvom seksu nije mjesto u spavaćoj sobi. Da bi bio uzbudljiv i zabavan, probajte seks na brzinu na nekom, ili na svakom od ovih mjesta.

Seks u kuhinji
Ako ste mislili da su kuhinjsku pultovi osmišljeni samo za sjeckanje i kuhanje, prevarili ste se. Kuhinja je kao stvorena za seks na brzinu, prije doručka.

Istraživanja su pokazala da je seks u kuhinji fetiš mnogih muškaraca. Oni kažu da im prija kada to rade u kuhinji jer je to drugačije i divlje iskutvo koje se ne može rečima opisati. Ipak, iako neki obožavaju seks u ovom delu stana ili kuće, drugi kažu da ovo može biti problematično iskustvo.

Seks u kupatilu
Krenuli ste na tuširanje? Odlično, pozovite i dragog da vam se pridruži. Kako bi atmosfera bila baš vrela, ostavoite tuš nekoliko minuta uključen, da bi se napravila para.

Seks tokom tuširanja je sjajan iz mnogo razloga. Prvo, imate više nadražaja odjednom, počev od vode pa do vašeg partnera. Takođe, kad je u tuš kabini, imate osećaj da radite nešto prljavo što je još jedan plus.

Seks u tuš kabini je zabavan zato što je sam čin uzbudljiv. Imate osećaj kao da oživljavate dugo potisnutu fantaziju, zato ga i treba probati.

Seks u kancelariji
Vaša ili njegova, nebitno je. Ali, ako ga posjetite u njegovoj kancelariji, budite sigurni da ćete mu ostavariti san koji sanja još od kada je počeo da radi.

Seks na kancelarijske stolice su pravi izazov za egzebicioniste. Ali, za ovu varijantu treba da budete sami u kancelariji. Ako još niste dovoljno vješti za seks na stolici sa točkićima, gurnite je uza zid dok ne savladate neke zahtjevnije poze.

Prije toga provjerite da li su sigurnosne kamere isključene, da nema nekoga u blizini, da su vrata zaključana, da imate odjeću koja se lako svlači i oblači.

Seks u kolima
Sljedeći put kada pogriješi skretanje i jako se iznerviram jednostavno mu recite da stane pored puta i napravite kratku pauzu. Nakon toga se sigurno više neće nervirati.

Seks u automobilu je brz i žustar, najčešće spontan i sa kratkom predigrom. I takve spontane situacije uvijek ispadnu najbolje iskustvo.

Seks u prirodi
Bilo gdje u prirodii. Ako negdje putujete, na planinu ili na more, nemojte da propustite priliku da uživte u prirodi i na ovaj način. Ali, morate biti brzi, jer ste ipak na jvnom mestu.

Toalet u avionu
Ah, stari dobri toalet u avionu. Iako je kliše, nije to postao bez razloga. Najbolje je da sačekate do sredine leta, kada većina ljudi zadrijema, a onda se bacite u akciju. Naravno, jako brzo.