Samci iz cijele BiH su kod Prijedora tražili ljubav - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Monday, December 25, 2017

Samci iz cijele BiH su kod Prijedora tražili ljubavU Gornjim Orlovcima kod Prijedora održano je veče druženja samaca pod nazivom “Pronađi ljubav“. Uz muziku, večeru i priču, družilo se oko 50 ljudi iz BiH, koji još uvijek nisu pronašli srodnu dušu.

Šansu da promijeni svoj ljubavni status, u ovom druženju je pronašao i Radenko Ritan (40) iz prijedorskog sela Gornji Garevci, piše Blic.

– Ako Bog da pronaću ženu, nisam ja probirljiv i ako nađem neku ženiću se, neću čekati drugu. Svojoj ženi mogu ponuditi samo ljubav, ništa drugo – ističe uz osmjeh Ritan.

Ovaj događaj nije propustila ni Milka Stračević (50) iz Omarske. Priča da inače radi u Italiji, te da je nakon 10 godina, prvi put za novogodišnje i božićne praznike u rodnom kraju.

– Ovo je predivno i čast mi je da budem ovdje. Došla sam radi zabave, ali nikada se ne zna – kaže Milka.

Da bi atmosfera među okupljenima bila ugodna pobrinula se provodadžija Ljiljana Kos.

– Došli su i iz Sanskog Mosta, zatim dvije devojke iz Kozarske Dubice i dvije iz Gradiške. Žao nam je, jer se veliki broj njih prijavio i iz Doboja, Prnjavora, Modriče, Dervente, Lakataša, a mi smo ih primili 50, jer nismo imali više mjesta – kaže ona.

Navodi da zbog ograničenog broja mjesta u sali Mjesnog doma u Gornjim Orlovcima, na druženje nije pozvano 60 momaka i 20 djevojaka koji su se posljednji prijavili za učešće.

Organizator događaja „Pronađi ljubav“, Pero Špadić, rekao je da su momci iz Prijedora, imali prioritet tokom odabira učesnika.

– Ne bi bilo uredu da njih izbacimo sa liste, a iz drugih gradova primimo, ovim putem izvinjavam se tim momcima iz drugih gradova, ako nešto ovako bude ponovo oganizovano u većem obimu, pozvaćemo sve njih što sada nismo mogli – kaže Špadić.

Da su organizatori odradili dobar posao, pokazuje i činjenica da su nakon druženja ispratili četiri para koji su otišli zajedno, a ovde su se tek upoznali.

Dobodošlicu na druženje „Pronađi ljubav“ učesnicima je poželeo gradonačelnik Prijedora, Milenko Đaković.

– Želio bih da ovo bude signal i drugim lokalnim zajednicama da organizuju slično druženje bez velikog troška – rekao je Đaković.