Sa 317 kilograma ona i dalje održava romantiku u vezi: Ovo su njeni TRIKOVI (FOTO) - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Thursday, December 28, 2017

Sa 317 kilograma ona i dalje održava romantiku u vezi: Ovo su njeni TRIKOVI (FOTO)

Sa 317 kilograma, Nikol Luis se sigurno svrstava u najteže žene na svijetu. Ali, kako kaže, to nikako ne ubija romantiku u njenoj vezi sa Čarlijem.


Nikol i njen dečko Čarli žive u Ohaju, a ako njih pitate, romantičan izlazak je odlazak do prodavnice, gdje zajedno biraju i kupuju nezdravu hranu.
Romantičnu kupovinu, kažu, ne otežava ni činjenica da Nikol praktično ne može da se kreće oko rafova. Svuda je u kolicima gura Čarli, a ona ne može da učestvuje gotovo ni u jednoj svakodnevnoj aktivnosti. Ne može čak ni da se brine o njihovoj djeci.


Nikol se cijelog života bori sa viškom kilograma. Težinu od 181 kilograma dosegla je sa 16 godina. Odrastala je sa roditeljima narkomanima, a utjehu je tražila u hrani.
Kupovina hrane je jedina zabavna stvar koju mogu da radim. Volim to da radim, uprkos tome što se teško krećem radnjom čak i u kolicima. Zato mi je mnogo teže da pogledam sve i vidim šta se sve nudi. Teško mi padne kada ne mogu da se mimoiđem sa nekim zbog toga što sam prevelika. Tada obično postanem i anksiozna jer znam da ljudi gledaju u mene – kaže Nikol. A u takvim situacijama želi samo jedno – još hrane.

Ekipa televizije TLC posvetila joj je jednu emisiju koja će se uskoro emitovati, a gdje će Nikol otkriti kako izgleda njena svakodnevnica sa 317 kilograma.