Prebili ga u zatvoru: Kukavički gurnuo studenticu niz stube.. - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Sunday, December 17, 2017

Prebili ga u zatvoru: Kukavički gurnuo studenticu niz stube..

Ljudi su se sablaznili vidjevši snimku na kojoj muškarac nogom gura 26-godišnjakinju niz stube na berlinskoj postaji podzemne željeznice. Osim fizičkih posljedica, mjesecima je, kaže, izbjegavala vanjski svijet...


Svetoslav Stoykov (28) u listopadu prošle godine slučajnu je prolaznicu na Hermannstrasse postaji kukavički gurnuo nogom niz stube. Motivi takva napada ostali su nerazjašnjeni, a Stoykova su osudili na dvije godine i 11 mjeseci zatvora.

Glavna točka optužnice bila je fizički napad, a sad ga je i sam doživio u berlinskom zatvoru Heidering. Skupina zatvorenika je u trenutku otvaranja njegove ćelija uletjela i brutalno ga istukla. Jedan od zaštitara brzo je aktivirao alarm, a zatvorenici su se razbježali. Navodno je Stoykov satima poslije gorko jaukao i plakao u bolovima, piše Unilad.

U potresnoj snimci vidi se Stoykov koji šeta podzemnom, puši cigaretu i nosi bocu alkohola u ruci. Zatim kreće prema ženi i s leđa je gura niz desetak stuba.

Inače, radi se o Bugarinu koji je u svojoj zemlji već bio osuđivan. Njemačko sudstvo obrazložilo je da bi njegova kazna bila puno veća, no da je ovolika zbog toga što Bugarin pati od oštećenja mozga pa je to uzeto kao olakotna okolnost.

Njegova žrtva, 26-godišnja studentica Jana K. na sudu je ispričala kako je pala na glavu i licem udarila od pod. Dodala je kako je mjesecima poslije patila jer je zbog proživljene traume izbjegavala vanjski svijet.

Na suđenju je Stoykov plakao i kleo se u svoju djecu da nije bio pri sebi kad je to učinio. Ozbiljnost njegovih ozljeda nakon pretrpljenog napada u zatvoru nije poznata.