Ovi Muškarci Pokazuju Ženama Koliko Im Je Zaista Stalo - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Sunday, December 17, 2017

Ovi Muškarci Pokazuju Ženama Koliko Im Je Zaista Stalo


Svaka djevojčica sanja o pronalaženju njihovog Princa. Kad smo mladi, gledamo sve ove Disney filmove koji nas uvjeravaju da je prava ljubav zaista tamo i trebamo pronaći nekoga ko nas tretira poput princeza.


Svaka djevojka želi da njen princ na bijelom konju brine za njom, štiti je i ljubi. Ali oni su doista rijetki kada su pronađeni ili postoje li uopće? Imamo neke ovdje koji dokazuju da negdje tamo princ Šarmant doista postoji!

1) Njegova je žena htjela napraviti svoju sobu malo ugodnijom. Tako joj je suprug učinio!

2) Paul Brockmann je muškarac koji je kupio svojoj ženi 55.000 haljina koje je sam rukom pravio, jer njegova žena nije obožavatelj shoppinga (da, to je istina).

3) Muž odlučio staviti više od 7.000 naljepnica koje su bile ispunjene sjećanjima na zidovima parova spavaće sobe i iznenadile njegovu bolju polovicu i donijele suze radosti njenim očima.

4) Kako bi proslavio godišnjicu sa svojom suprugom, ovaj suprug odlučio je napraviti ružu iz papira za svoju ženu! Ekonomska i izuzetno lijepa.

5) Vaga i žene se ne dobro slažu. Zato je ovaj muž odlučio napraviti malo prilagodbe i učiniti njegovu ženu nevjerovatnom.

6) Dobro je kad vaš muž poštuje vaš trud koji radite za porodicu. Ovaj je zasigurno učinio zato što je suprugu napravio domaći spa centar, pa čak i postavio iPhone u njemu!

7) Lijepo je kada vam vaš muž kupi šminku. Ali kad čini s vlastitim rukama? To je samo divno!

Izvor slika: worldfactsftw.com