Otpratila me je u vojsku, a onda je spavala sa 60 muškaraca, a na kraju mi je rekla OVO! - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Saturday, December 9, 2017

Otpratila me je u vojsku, a onda je spavala sa 60 muškaraca, a na kraju mi je rekla OVO!

Američki vojni veteran koji je poželio da ostane anoniman u svojoj ispovijesti otkrio je i na koji način je saznao da ga žena vara – i to sa više desetina muškaraca.


U brak su ušli ranije nego što bi to inače uradili baš zbog strogih pravila vojničkog života, pa bi tako kao bračni par mogli da se češće viđaju. A onda je supruga praktično odmah počela da pati od neobjašnjivih napada. Muž joj je bio van države, a ona je kao njegova supruga imala pravo na sjajnu ljekarsku njegu, kao i na njegovu platu koja je stizala u ruke njoj a na njemu. On je daleko od kuće sanjao o povratku u svojoj ženi, međutim, mjeseci su prolazili, a ona nikako nije izbijala od ljekara – ili je bilo loše njoj ili njenoj majci. Nekada je morala da ide na preglede u druge gradove. A onda su ortaci iz kraja počeli da mu dojavljuju gdje su sve parkirana kola njegove žene. I tako je on iz Južne Koreje uz pomoć interneta pratio kretanje svoje žene.
Spavala je sa preko 60 različitih muškaraca, a većina njih bili su vojnici. Sve su mi potvrdili i članovi njene porodice. U suštini, mene je koristila zbog plate i osiguranja, dok je sa strane naskakala na svakog muškarca – priča ovaj vojnik.