OPERISALA SE 60 PUTA DA BI IMALA NAJVEĆE GRUDI NA SVIJETU: A onda je na njima primjetila jednu jezivu stvar! Zaprepastila se! - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Thursday, December 21, 2017

OPERISALA SE 60 PUTA DA BI IMALA NAJVEĆE GRUDI NA SVIJETU: A onda je na njima primjetila jednu jezivu stvar! Zaprepastila se!

Elizabet Star (47) dugo je željela najveće grudi na svijetu, i dobila ih, ali sa njima i prijetnju po život. Ova mama dvoje djece imala je preko 60 estetskih zahvata, a između ostalog ugradila je i silikone koji su u međuvremenu proglašeni nelegalnim.


Sve je počelo kada je imala 25 godina i radila kao model. Htjela je da poveća grudi po svaku cijenu da bi bolje zarađivala, ali onda nije mogla da stane. Pakao je počeo kada je iz bradavica počeo da joj curi silikon.
“Četiri nedelje sam čekala, grudi su me boljele i bile mi crvene, a onda su počele da cure. Pojavila se rupa veličine kovanice i bila sam van sebe”, rekla je Elizabet


Pokušavala je da popravi stanje kod raznih hirurga, i na to dala preko 200.000 funti. Međutim, konačno je i sama uvidjela da su joj grudi uništene i da će morati da preduzme nešto kod ozbiljnih ljekara. Zato se, kaže, prijavila za učešće u emisiji “Botched”, a uskoro će se saznati koji joj korak ljekari predlažu – ako su imalo ozbiljni, to će vjerovatno biti potpuno uklanjanje silikona.