Manekenka šokirala: Bila sam sa šeikom, imao je nas 11 žena i morala sam da čekam u redu da bih vodila ljubav sa njim - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Thursday, December 14, 2017

Manekenka šokirala: Bila sam sa šeikom, imao je nas 11 žena i morala sam da čekam u redu da bih vodila ljubav sa njim

Model Džil Dod se borila sa poremećajima u ishrani kada je srela šeika Adnana Kašogija na zabavi u Monaku 1980. godine.


Shvatila sam da nikada nisam srela tako inteligentnog muškarca, svjetskog i zanimljivog čovjeka kao što je Adnan (44), otac petoro djece. Da, bio je izuzetno bogat, ali imao je i miroljubivost i snagu. Lagano sam padala pod njegov šarm – priča Džil. Zaljubila se u njega, kaže, nakon što je krvlju napisao ljubavnu poruku na njenoj ruci.
- Podigao je moj rukav i napisao “Volim te”. Pomislila sam: “Bože moj, to je krv. Bila sam šokirana” – ispričala je Peteru Stefanovicu u “Channel Nine’s” 60-minutnoj emisiji i dodala da je mislila da je to istovremeno slatko i zanimljivo.


Onda je pristala da postane jedna od njegovih 11 “zadovoljnih žena”. To je sasvim dopustivo prema zakonima Saudijske Arabije. Džil sebe nikad nije smatrala prostitutkom.
U svojim memoarima napisala je: Tog trenutka postala sam član Adnanovog harema čekajući red među drugim ženama da bi vodila ljubav sa čovjekom kog volim. Džil je ispričala i kako joj je rekao da želi da se stara o njoj, da želi da naprave petogodišnji ugovor.
Model je ispričala da je Adnan imao cjelokupan kompleks od nekoliko apartmana, i nekoliko različitih koliba oko njih. Ona je imala svoje prostorije.


 Kada bih ga viđala, bila sam sama sa njim, u njegovom apartmanu ili u mojim prostorijama – priča.
Džil je otkrila da je Adnan plaćao modeling agencijama velike sume novca da bi imao pristup prelijepim ženama. Dolazile su na njegove zabave, imale se*s sa njim i sa njegovim prijateljima. Džil je takođe priznala da su povremeno uzimali kokain, danima bili zaključani u sobi i vodili ljubav. Tu bi i jeli, šef kuhinje donosio bi im hranu.
To što je dijelila svog muškarca sa drugim ženama nije joj, kaže, smetalo na početku. Nije sebe smatrala jednom od njih, a svakako je, kaže, bila.
- Mislim, bila sam. Nikada o sebi nisam mislila kao o prostitutki. I dalje ne mislim tako.
Ohrabrivana je, kaže, da ima druge muškarce, ali dok je bila sa Adanaom, bila mu je vijerna. Među njima, ženama, kaže, nije bilo kontakata. Nije znala ko je prva žena, ko ljubavnica.


Ali, kada je imala 22 godine, dvije godine posle početka zabaljanja, nije više mogla da bude jedna od žena. Željela je od Adnana monogamiju. Kada to nije mogla da dobije, raskinuli su.
Nastavila je dalje, stvorila brend surferske opreme “Roxi”. Sada je majka sina od 32 godina i dvije kćerke, od 22 i 17 godina. Živi u SAD sa suprugom Džefom, a njihova ljubav traje 18 godina.
Kada je počela da piše knjigu, Adnan je živio u Monaku i nije imao ništa protiv. Umro je u 81. godini 6. juna 2017, istog dana kada je Džil objavila svoju knjigu “The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within”.