Čovjek s najdužim penisom na svijetu dobio invalidsku penziju - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Thursday, December 21, 2017

Čovjek s najdužim penisom na svijetu dobio invalidsku penziju


Čovjek sa najvećim penisom na svijetu dobio je invalidsku penziju, jer zbog veličine spolnog organa ne može da nosi radne uniforme ili da klekne na koljena.


Kako prenosi “Daily Mail”, Roberto Esquivel Cabrera (54) iz Meksika registrovan je kao invalid zbog penisa od skoro pola metra. On je dužinu od 48 centimetara dostigao uz pomoć tegova.

“Ne mogu da trčim, pa većina kompanije ima loše mišljenje o meni. Kažu da će me zvati, ali nikada to ne urade. Poznat sam zbog najvećeg penisa na svijetu. Zadovoljan sam, znam da niko nema veličinu koju imam”, rekao je Cabrera.

Ljekari su ga savjetovali da ode na operaciju i smanji penis, kako bi imao normalan seksulani život i potomke.

“On bi radije imao penis veći od ostalih ljudi. U latinskoj kulturi onaj ko ima veći penis više je mačo. To je nešto što ga čini drugačijim od ostalih i čini ga posebnim”, rekao je doktor Jesus David Salaza.

Zbog veličine penisa Cabrera ima brojne zdravstvene probleme, uključujući česte infekcije urinarnog trakta. Nikako ne može da spava na stomaku i ima poseban jastuk na koji stavlja penis kako bi izbjegao nelagodnost tokom noći.

Dok je živio u SAD pokušao je da ima seks dva puta, ali prva žena je pobjegla kada je vidjela s kim ima posla, dok je druga je morala da prestane, jer je bilo suviše bolno.

Tamnija strana njegovog boravka u Americi uključuje optužbu za krivično djelo pokazivanja sebe maloljetnim djevojčicama, zbog čega je 2001. morao da napusti SAD.