Beba prvo ostaje bez nogica i ruku, pa joj raskomadaju glavu: Abortus poslije ovoga sigurno nećete uraditi (VIDEO) - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Thursday, December 28, 2017

Beba prvo ostaje bez nogica i ruku, pa joj raskomadaju glavu: Abortus poslije ovoga sigurno nećete uraditi (VIDEO)

Doktor Entoni Levatino, ginekolog koji je radio abortuse, objasnio je javnosti, koristeći animaciju, šta se, tokom abortusa dešava sa majkom i bebom. On sam izveo je 1.200 abortusa.
U snimku priča o tome kako se okončava trudnoća u drugom tromjesečju. Beba je tada, u dvadesetoj nedelji, veličine dlana odraslog čovjeka.
– Veći dio javnosti je neinformisan o tome šta se dešava tokom abortusa – smatraju u organizaciji koja je protivnik abortusa “Live Action”.
– Oni koji lobiraju za abortus cijelu proceduru maskiraju eufemizmima. Koriste izraze kao što su produkt začeća, okončanje trudnoće i slično.
Nedavna anketa je otkrila da je čak 81 odsto Amerikanaca za neko od ograničenja na abortus, uključujući da se procedura ograničava na trudnoće do prva tri mjeseca.
U istraživanju u kome je učestvovalo 1.700 Amerikanaca, 66 odsto njih koji sebe smatraju pristalicama izbora “za abortus” kažu da abortus treba dozvoliti u nekim slučajevima: u prvom tromjesečju, u slučajevima silovanja, incesta ili da se spase majčin život. Ili da se nikada ne dozvoli.
Pogledajte video: