Baka i djed pali s 30 kilograma marihuane, policiji rekli da su im to božićni pokloni! - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Sunday, December 24, 2017

Baka i djed pali s 30 kilograma marihuane, policiji rekli da su im to božićni pokloni!


Vremešni bračni par uhvaćen je s oko 30 kilograma marihuane prilikom rutinskog pregleda vozila u američkoj saveznoj državi New York. Osamedesetogodišnji Patrick Jiron i njegova deset godina mlađa supruga Barbara putovali su prometnicom Interstate 80 u svojoj Toyoti kad ih je zaustavila policija radi rutinske provjere, piše New York Times. 
Policijski službenici osjetili su da se iz vozila širi intenzivan miris marihuane, a kad su malo bolje zavirili imali su što vidjeti. U Toyoti je nađeno mnoštvo paketića kanabisa ćija je tržišna vrijednost procijenjena na 336 tisuća dolara. U svoju obranu muškarac i žena rekli su kako su marihuanu kupili u Kaliforniji te da su ju prevozili u Vermont, kako bi dio zadržali za vlastitu medicinsku upotrebu, dok su ostatak planirali pokloniti priojateljima za Božić.
Patrick je pušten iz pritvora nakon što je platio jamčevinu, no kazneno će odgovarati, dok je njegova supruga prošla 'lišo' zbog, kako navodi njujorška policija, 'određenih zdravsstvenih razloga'.