8 Stvari Koje Muškarci Vole Kod Žena - Klošarija

NOVO

Klošarija

Here comes the klosh

Sunday, December 17, 2017

8 Stvari Koje Muškarci Vole Kod ŽenaVjerujem da je upadljivo ono što ljudi ne otkrivaju privlačnim, ali što ih čini ludim? Svi muškarci trebaju otkriti ženu koja ima ove osobine:

#1 Smirenost

Uopšte, vladari su obično dame. Muškarci vole ženu koja može ostati tiha i smirena.

#2 Urednost

Izvrsnost je više od make-upa i stila. Muškarci otkrivaju dame privlačnijima kada su savršene i čiste.

#3 Uviđajnost


Moj rođak je jednom izašao sa djevojkom odličnog izgleda. Jednostavno su izašli, a poslije toga potpuno je izgubio interes. Pitao sam ga šta se dogodilo, i otkrio mi je da ne može voliti nekoga ko nije znao ime sadašnjeg predsjednika.

Može zvučati nečuveno, ali sigurno nije. Pametna dama ukazuje na želju, svjesnost i zapravo zna procjenu poučavanja.

#4 Brižnost

Intuitivno, muškarci vole žene koje imaju osobine brižnosti, bilo sada ili ubuduće.

#5 Maštovitost

Za ovu situaciju, mašta nije sposobnost dama da stvori i reprodukuje Pinterestove podvige. Muškarcu je potreban supružnik koji mu može omogućiti smisao za izvanredne odgovore na sva pitanja.

#6 Disciplina

Dječji odgoj sada je uznemirujuća aktivnost, ali mnogo je teže s odsutnosti odgoja. Muškarci traže ženu koja će održavati standarde porodične jedinice i pomoći u jačanju ponašanja svojih mladih.

7. Vjernost

Nijedna osoba na Zemlji ne treba varati. U trenutku kad se čovjek sastaje s damama, on se zauzima na način na koji djeluje i pozdravlja svoje voljene osobe. U slučaju da ona neučinkovito razgovara o svojim prijateljima ili ih otkriva, ona je oslabila svoj karakter.

8. Krhkost

Ništa nije primamljivija od mirnoće i sposobnosti da se svatkome priđe na specifičan način. Muškarci vole kada žene traže njihovu zaštitu.

Izvor slika: worldfactsftw.com